جدیدترین اخبار

شرکت حسابرسی

شرکت حسابرسی

شرکت حسابرسی موضوع این مقاله می باشد. زمانی که یک شرکت حسابداری اسناد مالی مجموعه خود را انجام می ­دهد و به پایان سال مالی نزدیک شده است برای تحقیق و بررسی کنجکاوانه جهت جلوگیری از هرگونه تقلب و اشتباهات در سندهای مالی حسابرسی انجام می‌شود.

حسابرسی بیشتر جهت تطابق اسناد مالی با استانداردها تنظیم می‌شود. ازاین‌رو با حسابداری دارای تفاوت‌های عمده‌ای است. در اصل باید گفت که حسابداری اصل و پایه رسیدگی و بررسی سندهای مالی است و پس از آن حسابرسی وارد عمل می‌شود.

حسابرس

یک شخص که وظیفه حسابرسی را در یک مؤسسه حسابرسی یعنی نظارت بر کارهای انجام شده حسابدار بر عهده دارد باید به‌خوبی از پس تحلیل داده‌ها و اطلاعات موجود برآید. همچنین به انواع نرم‌افزارهای حسابداری نیز تسلط کامل داشته باشد. چرا که بررسی تمام اسناد مالی باید به همان میزان به تمام آن‌ها نیز دسترسی داشته باشد.

داشتن مهارت‌های بالقوه یک شخص تحلیلگر و جمع‌آوری ارقام ثبت شده، شناختن ویژگی‌های تجارت پیش رو و در پایان تحلیل گزارش‌هایی که از سیستم مالی آن مجموعه در دست است از جمله مهارت‌های یک حسابرس محسوب می‌شود. حسابرس‌ها در سه دسته گنجانده می‌شوند که هرکدام وظایف خاصی را بر عهده دارند: مستقل، داخلی و دولتی. در زیر به توضیح اجمالی این مشتملین پرداخته می‌شود.

شرکت حسابرسی

حسابرس مستقل

یک مؤسسه حسابداری مشتمل از این دسته از حسابرسان است که به‌عنوان واسطه میان گردانندگان یک مرکز تجارت و صاحبان اصلی فعالیت می‌کنند. در ازای حقوق و مزایای مشخص به بررسی و تحلیل داده‌های در دسترس می‌پردازند.

حسابرس داخلی

این نوع از حسابرسان در داخل شرکت فعالیت دارند و گزارش‌های خود را به داخل شرکت و یا هیئت‌مدیره به‌صورت دوره‌ای تحویل می‌دهند و افراد حاضر در این شرکت‌ها از بررسی‌های آن‌ها کاملاً اطلاع دارند.

حسابرس دولتی

بنابر نامی که بر روی این حسابرسان گذاشته شده است حسابرسی‌های دولتی که شامل سازمان‌های دولتی می‌شود بر عهده این دسته است که وظیفه تطابق تمامی فعالیت‌های اقتصاد­وار را با اصول اصلی دولتی را عهده‌دار هستند.

شرکت حسابرسی چیست؟

به فردی که دانش حسابرسی را فرا گرفته است و به بررسی اسناد و مدارک جهت پیدا کردن اشتباهات احتمالی می‌ پردازد، حسابرس می‌ گویند. حسابرسان بر حسب نوع وظیفه‌ ای که دارند به انواع مختلف چون حسابرسان داخلی، حسابرسان دولتی و حسابرسان مستقل، تقسیم‌ بندی می‌ شوند. مجموعه یا شرکت‌ های بزرگ برای بررسی امور حسابداری خود نیازمند یک حسابرس ماهر هستند. صاحبان و مدیران مجموعه‌ ها برای داشتن تسلط به بخش امور مالی مجموعه خود، به کمک این حسابرس‌ ها نیازمند هستند. بنابراین به دنبال یک شرکت حسابرسی در این زمینه هستند، که به آن مراجعه فرمایند. بد نیست بدانید این حسابرسان به عنوان کارمند این مجموعه‌ ها شناخته نمی‌ شوند. بلکه بر اساس دوره‌ های زمانی مشخص به کمک این مجموعه‌ ها می‌ پردازند. در نتیجه صاحبان مجموعه‌ های بزرگ برای بررسی امور مالی مجموعه خود به صورت دوره‌ ای می‌ توانند به شرکت حسابرسی مراجعه فرمایند. اگر به دنبال یک شرکت حسابرسی معتبر یا یک حسابرس ماهر هستید. حتما به مجموعه سما سوشیانت آریا سر بزنید. تا با نحوه عملکرد این حسابرسان آشنا شوید.

شرکت حسابرسی

تأسیس شرکت حسابرسی

یک مؤسسه حسابرسی برای آغاز کار احتیاج به آموزش حسابرسی برای پرورش حسابرسان زبده دارد که بتواند مجموعه خود را روی پا نگاه دارد و اطمینان شرکت‌ها را جلب نماید. درست است که شرکت‌ها همیشه یک حسابدار(Accountants)، و ترجیحاً کمک حسابدار را در شرکت خود برای ثبت‌اسناد مالی و گرفتن گزارش‌های مالی استخدام می‌کنند.

ولی یک حسابرس باید به‌تمامی این اسناد دسترسی داشته باشد تا بتواند به تحلیل آن‌ها جهت اشتباهات و یا تقلب‌های احتمالی بپردازد. البته بیشتر حسابرس‌ها به‌صورت دوره‌ای به شرکت‌ها سر می‌زنند و در استخدام کامل مجموعه نیستند.

انواع حسابرسی

باید عنوان کرد که حسابرسی خود بر انواع مختلفی تقسیم‌بندی می‌شود که هرکدام به نوبه خود دارای معیارهای به‌خصوص است. حسابرسی داخلی، عملیاتی، مالی، رعایتی، قانونی از جمله این دسته‌بندی‌ها هستند. به‌عنوان‌ مثال در صورت‌های مالی جهت اعتبار دادن به این صورت‌ها از حسابرسی استفاده می‌شود که یک مؤسسه حسابرسی با تربیت حسابداران مستقل می‌تواند به این امر دست یابد.

شرکت حسابرسی و استانداردهای واقف بر آن

انجمن حسابداران امریکا در سال 1974 میلادی با گزارش‌هایی که از شیوه کارکرد مؤسسه‌های حسابرسی به دست می‌رسید به این نتیجه رسید که برای خدمات حسابرسی و حسابرس‌ها استانداردهایی را تنظیم کند؛ بنابراین این استانداردها را در 10 بخش تقسیم کرد که در این مقاله به چند معیار اصلی آن اشاره می‌کنیم.

گزارشگری

استانداردهایی که با نام گزارشگری تقسیم شده‌اند در دودسته عمومی و خصوصی هستند؛ بنابراین باید مشخص باشد که این گزارش‌ها بر اساس اصول اصلی حسابداری تهیه شده‌اند و در گزارش باید مشخص شود که اصول اولیه در این دوره با دوره گذشته تفاوت نمایانی دارد.

در نهایت گزارش باید مشتمل بر اظهارنظر تکمیل شده با دلایل باشد. اما در بخش عمومی یک حسابرس باید به‌صورت مستقل به اظهارنظر بپردازد و در تمامی این پروسه مراقبت‌های لازمه را انجام دهد.

موسسه حسابرسی

عملیاتی

زمانی که یک حسابرس در شرکت موردنظر حضور پیدا می‌کند باید از قبل برنامه‌ریزی‌های مدون را انجام داده باشد و بر کارکرد تمامی کارکنان در طی این پروسه واقف باشد و به چارت داخلی آن کسب‌وکار کنترل کامل داشته باشد و از تمامی شواهد و مشاهدات خود از صاحبان اصلی تأییدیه دریافت کند و همین تأییدیه‌ها را به‌عنوان مبنا برای قضاوت استفاده نماید.

البته باید به این نکته اشاره کرد که یک شرکت می‌تواند از مشاوره حسابرسی قبل از اینکه حسابرس به امور مالی آن شرکت دسترسی داشته باشد برخوردار شود و تمامی اسناد مالی خود را از اشتباهات احتمالی رفع کند. البته باید گفت که یک مؤسسه حسابرسی علاوه بر این می‌تواند در راستای اهداف یک مجموعه کسب‌وکار راهکارهای متفاوتی را در جهت سوددهی و رشد ارائه کند.

اشاره به این نکته ضروری است که یک شرکت حسابرسی در دو بخش مالی و داخلی به فعالیت می‌پردازد که در این فرایند به تحلیل کارآمدی تمامی منابع موجود در هسته داخلی یک کسب‌وکار و در نهایت بالابردن سطح کارایی و استفاده به جا از آن منابع را عهده‌دار است و باید توجه داشت که این فرایند موجب افزایش اقتصاد روبه‌رشد یک مجموعه اقتصادی می‌شود.

اظهارنظر در حسابرسی

یک حسابرس اظهار نظری که می‌کند می‌تواند مورد قبول واقع شود و یا رد شود و در غیر این صورت در دسته اظهار نظرهای مشروط قرار می‌گیرد و یا از ابتدا اظهار نظری صورت نمی‌پذیرد که این نوع حسابرسی بیشتر در اعتبارسنجی‌های بانکی قابل استناد است.

حسابرسی مالی

شرکت حسابرسی در قالب‌های متفاوتی به بررسی و تحلیل داده‌های در دست می‌پردازد که البته در تقسیم‌بندی‌های مجزایی گنجانده می‌شوند. برای مثال گزارش‌های حسابرسی که از یک شرکت به دست می‌آید به‌منظور ارائه به مؤسسات اعتباری و یا بانک‌های عامل که در جهت اخذ تسهیلات برای شرکت‌های اقتصادی گرفته می‌شود.

همچنین یک مؤسسه حسابرسی  با پذیرش بازرسی‌های شرکت‌هایی که مطابق با قانون فعالیت کرده‌اند و انجام‌دادن حسابرسی‌های ویژه نیز به فعالیت خود ادامه می‌دهد. مؤسسات حسابرسی در پیگیری‌های مالیاتی نیز می‌توانند یاری‌رسان باشند که این مسئولیت‌ها در حیطه ارزش‌افزوده‌ها، لایحه‌های اعتراضی برای پیگیری احقاق حق شرکت‌ها و یا کنترل‌های دستورالعمل‌های داخلی بنگاه‌های اقتصادی فعالیت می‌کنند.


صحبت آخر در رابطه با شرکت حسابرسی

بدین منظور مجموعه سماسوشیانت ­آریا در تمامی زمینه‌ها به‌عنوان یک مؤسسه حسابرسی می‌تواند از ابتدا یک بنگاه اقتصادی را همراهی کند و در این زمینه از حسابرس‌های متبحر و تحلیل گر استفاده می‌کند که در پیگیری داده‌ها نقش منحصربه‌فردی را ایفا می‌کنند.

این مجموعه وظیفه جمع‌آوری اسناد مالی که در شرکت‌ها موجود است را به عهده دارد و به‌منظور اجرای صحیح استانداردهای قانونی حسابرسی یک شرکت تجاری را متقبل می‌شود.

دانلود فایل pdf شرکت حسابرسی

شرکت حسابرسی

هدف از همکاری با شرکت حسابرسی چیست؟

هدف از همکاری با شرکت‌های حسابرسی کنترل و ارزیابی بهتر امور مالی یک شرکت است. با توجه به اینکه حتی در کسب و کارهای کوچک باید امور حسابرسی و حسابداری به درستی انجام شوند می‌توان از شرکت‌های گوناگون حسابرسی برای ارزیابی و کنترل امور مالی استفاده کرد.

هر مجموعه نیاز به حسابدار و حسابرس دارد تا بتواند با استفاده از آنها امور مالی خود را به درستی کنترل کند. اگر نتوانید بررسی خوبی در امور مالی شرکت خود داشته باشید می‌توانید با موسسه‌ها و شرکت‌های حسابرسی که در کشور فعالیت می‌کنند همکاری کنید.

این همکاری به شما کمک می‌کند تا از بهترین افراد و مشاوران در حسابرسی مشورت بگیرید و کنترل بهتری روی امور خود داشته باشید. یکی از مجموعه‌های معتبری که در کشور خدمات گوناگونی در زمینه حسابرسی ارائه می‌دهد مجموعه سما حساب نام دارد.

شما با همکاری با مجموعه ما می‌توانید صفر تا صد امور مالی خود را از طریق همکاران ما ارزیابی کرده و با بررسی همه این امور کنترل بهتری داشته باشید. تمامی خدماتی که توسط مجموعه ما ارائه می‌شوند با هزینه‌های بسیار مناسب و به صرفه هستند تا شما دغدغه هزینه نداشته باشید. برای دریافت خدمات ما می‌تواند از طریق همین سایت اقدام کنید.

سوالات متداول

این شخص به‌عنوان واسطه میان گردانندگان یک مرکز تجارت و صاحبان اصلی فعالیت می‌کند. حسابرس مستقل در ازای حقوق و مزایای مشخص خود به بررسی و تحلیل داده‌های در دسترس می‌پردازد.

حسابرسان با یکدیگر تفاوت‌های زیادی دارند و باتوجه به وظایف آن به انواع حسابرسان داخلی، حسابرسان مستقل و حسابرسان دولتی تقسیم می‌شوند.

حسابرسی انواع مختلفی دارد که می‌توان به حسابرسی داخلی، عملیاتی، مالی، رعایتی، قانونی و… اشاره کرد.

5/5 - (1 امتیاز)
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها